Italské pivo a další zrůdnosti

Otevřená diskuze | Kategorie: Nezařazeno
jakub.vandrovec (2017-04-26 22:40:13)Sabilu (2017-04-24 21:52:48)beLIEve (2017-04-24 12:32:05)coach1 (2017-04-16 21:00:46)od10k5 (2017-04-09 18:34:57)petr. (2017-04-07 20:13:39)Nessy (2017-04-07 00:01:36)skromnyhenri (2017-04-06 23:45:27)LinPin (2016-12-26 17:27:43)DimmuBorgir (2016-11-21 03:40:54)barb19 (2016-10-01 09:59:44)
Italské pivo a další zrůdnosti
Založeno: 23. 9. 2016 | Příspěvků: 5 037 | Členů: 11
Správci: Sabilu (hlavní)

Budu zde tolerovat jen kvalitní příspěvky. O tom, co je kvalitní příspěvek, rozhoduji já. Dobře se bavte na svobodném fóru.

Všechny debaty o kozím sýru a chuťovém ocasu musí být vkusné. Netýká se projevů správkyně.

Nově je zde povolena i inteligentní diskuze na témata pivní sýr a italské kozy.

Jsou zde zakázáni mislivci s tvrdým. Neboť to pak střílí všude kolem. Netýká se vandrovce. Ten tu může poletovat s tvrdým dle libosti.

Nemůžete přispívat - nejste přihlášen!


  • coach1
    coach1, 31.3.17 19:29:07  
     

    Tak kde je ten prďola co tady čepuje to pívo?

    • Sabilu
      Sabilu, 31.3.17 20:02:37  
       

      Moment! Mám před sebou důležitý závod.

  • coach1
    coach1, 28.3.17 10:52:42  
     

    Tak chlastá se tady ještě to pivo,a kde je ten prďola :7:

    • Sabilu
      Sabilu, 28.3.17 11:39:40  
       

      Trénuje na triatlon. :13:

      Dneska mám za sebou zatím jen 40 minut na rotopedu. Teď jsem se šla napít a za chvíli budu pokračovat. Na kolo a běhat můžu jít, až dorazí pošta.

      Jo, a to mi připomíná, že mám v lednici pivo. :13: :13:

      • coach1
        coach1, 28.3.17 13:17:45  
         

        A kdy budeš plavat? :15:

        • Sabilu
          Sabilu, 28.3.17 14:15:44  
           

          Plavání přijde na řadu až zítra. Zatím nestíhám všechny tři činnosti v jednom dni. :9:

          • coach1
            coach1, 28.3.17 14:30:21  
             

            Ale to budeš muset stihnout za pár hodin :15:

            • Sabilu
              Sabilu, 28.3.17 14:35:28  
               

              To jo. Na plaveckou část jsou dvě hodina a dvacet minut. Zítra ale půjdu jen na dvě hodiny i s převlečením. :15:

              • coach1
                coach1, 28.3.17 14:42:35  
                 

                Tak pozor na velkou hloubku :1:

                • Sabilu
                  Sabilu, 28.3.17 15:36:22  
                   

                  Já se jen tak samovolně ani nepotopím. Tuk má nízkou hustotu. :1:

  • jakub.vandrovec
    jakub.vandrovec, 21.3.17 21:36:23  
     

    Nadhodíme další téma.
    http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/783/838/b6c.jpg

    • Sabilu
      Sabilu, 21.3.17 22:13:50  
       

      A proto mi do sedmnácti nedošlo, že mohu používat ruku.

      A taky by mne zajímalo, proč jsem tento příspěvek poslala na Depresi. :7: A hlavně jak. :7:

    • od10k5
      od10k5, 22.3.17 18:33:55  
       

      To bych spíše čekal od "osoby" návrh jak uřižovat dítě na noc aby si nemohlo dělat dobře.

      • Sabilu
        Sabilu, 22.3.17 19:03:27  
         

        Myslím, že osoba tohle nebere až tak vážně. Jí jde opravdu více o to duchovno.:)

    • Nessy
      Nessy, 6.4.17 23:36:55  
       

      Z toho budou krásné psychiatrické případy :1:

      • Sabilu
        Sabilu, 6.4.17 23:40:09  
         

        No, tohle je vlastně takové menší ukřižování a delší pobyt v této poloze způsobuje bolesti, takže jo. :15:

  • Sabilu
    Sabilu, 21.3.17 09:09:02  
     

    Tak co, která zrůdička si myslí nebo ví, že v Itálii jedí psy?

    • Sabilu
      Sabilu, 21.3.17 09:09:58  
       

      Vítám i recepty.

      • jakub.vandrovec
        jakub.vandrovec, 21.3.17 09:20:54  
         

        Italský recept na psa nemám. Nicméně mě zaujal popis pokrmu rigatoni con la pajata.

        • Sabilu
          Sabilu, 21.3.17 09:28:28  
           

          To jsem nejedla, ale zeptám se na to. :13:

          • jakub.vandrovec
            jakub.vandrovec, 21.3.17 09:31:28  
             

            Pak se poděl o reakce :15:

            • Sabilu
              Sabilu, 21.3.17 09:33:39  
               

              Zatím napsal, že to fakt žral, ale je to dávno a nepamatuje si recept. :1:

              • jakub.vandrovec
                jakub.vandrovec, 21.3.17 09:37:46  
                 

                Ať ho sežene :15:

                • Sabilu
                  Sabilu, 21.3.17 09:39:13  
                   

                  No, já to jen čtu na Wikipedii a zdá se to docela jasné. Sýrové jaterničky.

                  • jakub.vandrovec
                    jakub.vandrovec, 21.3.17 09:41:35  
                     

                    No, to není tak jednoduché, to natrávené mléko ještě není sýr, ten musí vzniknout.

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 09:46:08  
                     

                    Jo, máš pravdu. A teď koukám, že je to drahý jak prase. :1:

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 10:25:01  
                     

                    A napsal, že to nebylo dle jeho chuti.

    • jakub.vandrovec
      jakub.vandrovec, 21.3.17 09:11:31  
       

      Psy jedí po celém světě.

      • Sabilu
        Sabilu, 21.3.17 09:13:30  
         

        Jestli existuje psí zmrzlina, tak uvěřím, že i v Itálii.

    • beLIEve
      beLIEve, 21.3.17 19:52:35  
       

      Spíš kočky. :1:

      • Sabilu
        Sabilu, 21.3.17 19:59:34  
         

        Všechny kočky, které jsem tam potkala, vypadaly spokojené, ale ty očividně nebyly sežrané. :1: Zeptám se na to, jen co přestanu trucovat.

        • Sabilu
          Sabilu, 21.3.17 20:15:24  
           

          Hm, asi ne. Ale zdá se, že jsem svýma otázkama nasrala několik Italů a jednoho Španěla.

          • jakub.vandrovec
            jakub.vandrovec, 21.3.17 20:28:00  
             

            Sakra, to by chtělo nějak rozvést :14: Zeptej se, jestli pečou slepici v hlíně na ohni.

            • Sabilu
              Sabilu, 21.3.17 20:31:30  
               

              Tak jo, ale pak mi vysvětlíš, jak se to prakticky dělá.

              • jakub.vandrovec
                jakub.vandrovec, 21.3.17 20:34:55  
                 

                Prakticky jsme to zkoušeli víckrát a pokaždé to bylo naprd :15:

                • Sabilu
                  Sabilu, 21.3.17 20:43:20  
                   

                  Chápu. Bylo mi naštvaně odpovězeno, že slepice se pečou i v České republice, a myslím, že jsem přišla o část sexuálního života.

                  • jakub.vandrovec
                    jakub.vandrovec, 21.3.17 20:49:37  
                     

                    Napiš, že v České republice se nepečou takovým cikánským způsobem :1:

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 20:54:11  
                     

                    OK, naučím se aspoň další slovíčko. (Myslil si tu snad někdo, že vím z hlavy, jak se řekne "péct" a "hlína"?)
                    Stejně by mne ale zajímalo, jak se to peče v hlíně a zároveň na ohni. To se jako nacpe hlína do hrnce, do toho se vpíchne slepice a položí se to na oheň?

                  • jakub.vandrovec
                    jakub.vandrovec, 21.3.17 20:59:36  
                     

                    Slepice i s peřím se obalí vlhkou hlínou a zahrne žhavým popelem s uhlíky.

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 21:01:48  
                     

                    To je ale spíš pod ohněm ne? Nechci prudit, jen neznám tu cikánskou terminologii.

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 21:03:08  
                     

                    A přijde mi to energeticky nevýhodné.

                  • jakub.vandrovec
                    jakub.vandrovec, 21.3.17 21:06:31  
                     

                    Je to výhodné. Energii ohně využiješ na uvaření polévky, energie vychládajícího popela by zůstala nevyužitá.

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 21:09:52  
                     

                    To asi jo. Jen mne napadlo, že teplý vzduch jde nahoru. Ale je pravda, že i brambory se zahrnují, tak je to asi lepší, než to vrazit nahoru. :15:

                  • jakub.vandrovec
                    jakub.vandrovec, 21.3.17 21:19:12  
                     

                    Využiješ tím teplo, které by se jinak bezúčelně předalo do země.

                  • Sabilu
                    Sabilu, 21.3.17 22:10:32  
                     

                    Chápu, prevence globálního oteplování. :13:

  • coach1
    coach1, 5.3.17 14:28:55  
     

    Vypadá to,že to italské pivo se neujalo :2: :2:

    • Sabilu
      Sabilu, 5.3.17 15:22:29  
       

      Jo! Nikdo mne nemá rád a nechce si se mnou hrát. :10:

      • coach1
        coach1, 5.3.17 16:35:14  
         

        No jo,asi seš moc vostrá :15:

        • Sabilu
          Sabilu, 5.3.17 16:39:48  
           

          Hm, třeba máš pravdu. Možná bych měla povolit víc mislivců s tvrdým. :5:

          • Sabilu
            Sabilu, 5.3.17 16:42:43  
             

            Možná si tu povolím i Sabilu s tvrdým.

            • coach1
              coach1, 5.3.17 16:59:14  
               

              A to bude ten problém :15:

              • Sabilu
                Sabilu, 5.3.17 17:08:25  
                 

                :1: :1:

              • Sabilu
                Sabilu, 5.3.17 17:11:54  
                 

                Právě jsem pojedla a mám chuť založit fórum Řecká rýže a další odpudivosti. :13: