Med a vše okolo

Otevřená diskuze | Kategorie: Gastronomie
pametnik (2017-12-09 21:09:09)
Med a vše okolo
Založeno: 23. 6. 2015 | Příspěvků: 206 | Členů: 1
Správci: pametnik (hlavní)

Jak se pozná pravý med, kdy se doporučuje a kdy ne. Využití při léčbě, v kuchyni a kosmetice. Kolik dá práce kilo medu a jsou ceny adekvátní ?

Nemůžete přispívat - nejste přihlášen!


  • pametnik
    pametnik, 9.12.17 20:51:55  
     

    Teď když se ochladilo, tak je med jedem z léků při nachlazení a neméně účinná a navíc osvěžující je také horká medovina. Jen mě mrzí, když vidím ty prodejce na trzích, že používají pojmenování Medovina pro ty patoky, které nabízí a zákazníci ani nevědí, jak medovina opravdu chutná. Dříve takové nepoctivé prodejce koupali v řece.