Věnováno památce Franka Burnse, člověka nesmírně sečtělého, upřimného, statečného, přímého, kamarádského, spolehlivého a hlavně... hlavně nekonečně lidského, a jeho pokračovateli, pravému rytíři na bujném oři...
Nikoho jsem nenapadal a neurážel, opak byl pravdou...
Jen se bráním ,nic víc...
Hlupáky nachytám kdy budu chtít....
Protože jsem mohl mít našetřeno daleko víc, nebýt slavné revoluce...
Kdepak, adepty na návštěvu u psychiatra(pokud už tam ambulantně nechodí) hledej jinde..My ač máme rozdílné názory, spolu komunikujeme v pohodě, bez urážek a vulgarit... :4:
Co na to říct... :8: Zpřísnil bych tresty za násilné trestně činy a otevřel znovu uranové doly v Jáchymově...Tam by si mohli vybíjet svou zlost... :6::10:
Asi neumíš číst, napsal jsem že já jsem nikdy do něčeho podobného nikdy nedostal...Mimochodem tím že se živíš na neznalosti druhých a necháš si za to platit, bych se moc nechlubil....Já lidem radím zadarmo...Lidi jako jsi ty k životu absolutně nepotřebuji... :4:
Nebyl čas zjišťovat kdo je kdo.Rozkaz od Vaška zněl jasně,propusťte všechny vězně.Výsledek, pár mrtvých,desítky znásilněných o loupežných přepadeních a krádežích ani nemluvě.. :14:
Já se nenalívám ,nekouřím ani nedroguji takže k tomu nemám důvod.Osobní útoky si nech laskavě od cesty...Nervozita ,neklid a zvýšená agresivita byla vědecky dokázána u všech těchto mnou uvedených kategoriích...
Myslím že ty tři Houdovi sprosté příspěvky ,kde uráží nejen mě ale i mého zesnulého otce kterého ani neznal, jsou asi tak tisíckrát horší a plné lží a vulgarit... :4:
Ale Budulínku, já se na rozdíl od tebe nesnažím vůbec nic.Ty za mnou lezeš na všechna fora včetně tohoto...Časová posloupnost je naprosto jasná.... :4:
Napsal jsem že na svých šest dětí bral stejné příspěvky jako romové,což je pravda a není v tom nic vulgárního...Jenže na rozdíl od něho oni nikoho na netu neuráží...Poté jsem napsal že není o nic lepší než Romové což je taky pravda...Takže opět nic proti pravidlům...Za to že se mnozí ztotožnují s rasismem já opravdu nemohu... :4:
Kdepak, adepty na návštěvu u psychiatra(pokud už tam ambulantně nechodí) hledej jinde..My ač máme rozdílné názory, spolu komunikujeme v pohodě, bez urážek a vulgarit... :4:
Jsi tu krátce ale chováš se arogantně a všechno znáš a všechno víš...nech si svá moudra kdo je špatný a kdo dobrý, laskavě pro sebe..Kam jsi přišla tam jsi někoho začala otravovat.Své urážky si nech od cesty kozy jsme spolu nepásli... :4:
Příznávám se že jsem použil tři vykřičníky v případě nicku Jan.H...Jeho opilecké výstupy plné sprostých a vulgárních urážek na mě a mojí rodinu už dále snášet nebudu...
PS: To je adresováno pro zastánce sprosťáka Houdu2 alias Jana.H....Ti mají ve zvyku tvrdit že jsem zbabělec který se za něco schovává...Tímto jejich lži vyvracím...Jsem hrdý na to že jsem ty tři vykřičníky použil a musím pochválit Hl. admina že je zavedl....Je to jediná obrana vůči vulgárním sprosťákům...
Ty jsi bohužel názorný přiklad toho že někteří lidé mají chování stejné bez ohledu na to v jakém systému žijí...Tito lidé jsou nevychovaní,pomlouvají a uráží pomocí vulgarit... :4:
Na kapitalismu se mě nelíbí že každej vulgární sprosťák může slušným lidem na netu nadávat a sprostě je urážet...Jeden který chodí sem to dělá pravidelně každý den a má dva nicky...Jeden začíná na písmeno J a druhý na H... :4:
A proč sem chodíš ,když se ti nezamlouvá, jak to tu správce vede? :4: Je přece mnoho kvalitnějších a slušnějších for ,kde správcují tvoji kamarádi... :15: