C, C++, Objective-C a příbuzní

Otevřená diskuze | Kategorie: Počítače a elektro
Sten (2016-12-03 02:22:41)Dupla (2016-07-16 21:40:24)standa300 (2015-01-03 14:14:18)
C, C++, Objective-C a příbuzní
Založeno: 1. 4. 2014 | Příspěvků: 13 | Členů: 3
Správci: Sten (hlavní)

Strasti a slasti programování v jazycích široké rodiny C

Nemůžete přispívat - nejste přihlášen!


  • Winetou
    Winetou, 2.10.14 23:57:08  
     

    Ahoj, dnes mi prisel notebook z bazaru a bohuzel jsem se asi napalil. Kdyz pocitac zapnu a jentak chvili brouzdam na netu,tak to jde,ale zkousel jsem si zahrat hru a hned se to vyplo. Az potom mi doslo,ze vubec nehuci vetracek... Stahnul jsem si speedfun,ze se kouknu na nejaky nastaveni,ale tam se mi vubec zadnej vetrak neukaze. Pouze teploty... Ktery jsou kolem 70 stupnu, coz je mi jasny,ze je moc. I kdyz jen zapnu pc, kdyz je vychladly a najedu do biosu,tak se to zacne hrozne hrat a vypne se to do peti minut. Pri spusteni mi to pise the system has detected that a cooling fan is not operating correctly... A po entru pro zmenu.. The smart hardisk check has detected an imminent failure. To ensure not data loss, please backup the content immediately and run the hardisk test in system diagnostics. To je asi hodne zly,co? Je to HP Pavilion g6 4Gb Ram, Processor: AMD A-Series A6-4400M
    Graphics Adapter: AMD Radeon HD 7520G. Nevim co s tim a bojim se,ze ho muzu rovnou vyhodit.

    • hniti.dat
      hniti.dat, 12.11.14 15:34:37  
       

      Pokud je podle tebe lepší NB vyhodit, tak ho vyhoď ke mě domů. Já si ten větrák vyměním.

  • Dupla
    Dupla, 21.7.14 19:59:36  
     

    Zdravím, potřeboval bych pomoct zprovoznit jeden program. Pořád mi to háže chybu a už si nevím rady. Navíc v každém vývojovém prostředí to píše jinou chybu.
    Jedná se o implementaci hash tabulky. Byl by někdo ochotný pomoct? Díky moc předem.

    • Sten
      Sten, 22.7.14 01:57:49  
       

      Určitě tu můžeme pomoct, ale budeme potřebovat víc informací, třeba jaké chyby to hází

  • Sten
    Sten, 1.4.14 00:15:31  
     

    Na začátek malou anketu: který překladač používáte?

    • vivat.debetch
      vivat.debetch, 1.4.14 16:57:13  
       

      google překladač

      • hniti.dat
        hniti.dat, 3.4.14 14:33:21  
         

        +1

        • ToZeZOO
          ToZeZOO, 5.4.14 09:02:02  
           

          Tohle je teda diskuze! Asi nezbývá než stočit řeč na velké G a od něho na bod G. Objective-C znamená nejspíš clitoris před objektivem a příbuzní:DDD

    • ToZeZOO
      ToZeZOO, 5.4.14 11:26:46  
       

      Už jsem dlouho nic v C, C++ nedělal, ale dřív Dev-C++

      • akanahe
        akanahe, 17.4.14 20:51:08  
         

        A co delphi nebo kylix ?

        • ToZeZOO
          ToZeZOO, 18.4.14 13:53:57  
           

          O delphi jsem uvažoval ale to zadarmo není, nebo už je?

          • akanahe
            akanahe, 26.5.14 23:48:00  
             

            nevim jestli ho uvolnili jako free .. delphi je uz celkem dlouho opustene vyvojove prostredi ... pamatuju ze to bylo celkem prehledne .. samo ti to nabizelo prikazy a volby .. :) delphi 5 a 7 :) nemusel si se upisovat k smrti jako treba u klasickeho C :P

            • Sten
              Sten, 3.6.14 16:45:13  
               

              Mnoho Céčkových IDE to umí taky. Z těch, co používám, Eclipse a KDevelop. KDevelop při doplňování zobrazuje i Doxygen dokumentaci, pokud ji ten prvek má.