KDO MÁ VÍC NEŽ DVA ŠTĚTCE, AŤ ZAJDE NA DISKUZI,VŽDYT ŽIVOT S MALOVÁNÍM JE PŘECE PESTŘEJŠÍ,, i pro mladé,,,, je málo diskuzi o malbě, tak, kdo maluje tak honem sem, všechny techniky
SEM vkládat POUZE OBRAZY,OBRázky Z VLASTNI' TVORBY. Po jednom až čtyřech ,né alba,svoje reklamy nebo stránky , pouze svá dílka a o tom diskutovat a připomínky, názory jsou vítány,
Internetový archív obrázků, v kterém je možno fotku obrázku bez registrace „transformovat“ na odkaz: . http//www.imgup.cz, zjistím co funguje
Tak jsem se koukla na FB, kde je jakýsi pan Butters, /tady není o něm nic/. a to je docela slušný malíř, má líbivé obrázky, ale to nebude on, neumí česky, Tak nevím jestli tu ještě je, tento pán, at se ozve.
Bylo, ale já se nemohla dostat na diskutníky, , asi mně blokli, nebo co Dnes jsem se sem poprvé dostala,?? jsem tu ještě správce.,?? když jsem to tu založila?,
Jo vidím dal mně tam znovu, , ale zde to upadlo do nějakých reklam...... A jak se máte všichni, dej sem něco nového, já to zatím zapomněla, jak se to dělá , ten původní odkaz nejde a ne jiným mi to nejde.
Misulko, ja ti preji,krrrrrasne malovani a tu muzu co prozivame,proste porad :4: libi se me vse, mas ruku a oko,uz jsem kdysi rikal, lide budou tve obrazy kupovat jednou jak,kazdeho mistral,preji ti dobry mokry stetec pored. :15: