Jste introvert?

Správci: korloid (hlavní)
Vítejte. Introverti - lidé, kteří čerpají energii ze svého vnitřního světa, z pocitů, myšlenek a prožitků. Umějí si všímat detailů, jsou přemýšliví. Mají rádi klid a soukromí. Bývají uvážliví, jednají až poté, co si své jednání předem promysleli a obhlédli situaci. Pobyt ve větší společnosti nebo přemíra vnějších podnětů je obvykle stresuje a vyčerpává. Proto je pro nás internet ideálním místem, jednak protože při nedostatku lze technické zařízení zapnout a po saturaci vypnout; a druhak protože by byla škoda nechat si všechny své myšlenky výhradně pro sebe, některé je možné poslat do světa. Jsme sami, ale nejsme osamělí.
Nemůžete přispívat - nejste přihlášen!
Už se vám někomu stalo, že jste odněkud museli odejít hned po příchodu z důvodu ...jak to jen napsat...nemožnosti se zapouzdřit tj. přestat vnímat porušení své komfortní zóny?
Na duševní diskomfort dobře působí homeopatika. Ale vzhledem k tomu, že je každý z nás jedinečný a ideálně zabírá na každého něco jiného, je třeba zkoušet a pátrat. Z knížky doktorky Margary G.Blackieové lze vyčíst, že jako první pomoc zabírá Natrum muriaticum. A pokud je pro někoho slabé může zkusit Sepia, a potom dál hledat a pátrat po informacích a zkoušet. Každý máme jedno tělo. Svoje tělo. A spoléhat na to, že mi ho spraví a opraví někdo jinej je podle mne málo - přece když je moje, uzdravit ho mám za povinnost já sama.
Jsou jako kytičky - ještě spí sladkým zimním spánkem, i když už některé pomaličku začínají růst. Sněženky, bledule, krokusy a pár ladoněk, sedmikrásek a podbělů dokonce už i vykvetlo. Narcisky a pár tulipánů už má taky listy venku.
By mě zajímalo, jestli introverti přemýšlejí třeba i o politice: Na Slovensku včera volili v prvním kole prezidenta. 30.března mají druhé kolo. Zvítězila žena (40 procent) a muž (18 procent), oba podle řeči normální, žádní extrémisté a navíc se vzájemně uznávají, takže Slovensko jako jedna z mála zemí nebude po prezidentských volbách rozhádaná. Zajímavé. Že by to bylo tím, že jsou klidní horalé? Zajímalo by mě, co si o tom myslí kovaný introvert: Proč se Slováci nehádají a my a Američané ano?
Proč ve snech nepochybujeme o své podstatě? Protože ve snech se pořád něco děje, a na nějaké přemýšlení o nesmrtelnosti chrousta tam není čas. Z toho logicky vyplývá, že když se člověk tady dostatečně zaměstná, přestane se trápit tím, jestli je myšlenka, představa nebo kýhovýra, a snaží se využít tělo, co má, do poslední mrtě čili být. Jsem.
hele zajímavé bude, až si prožiješ několiik let ve snu.to pak bude mazec..mě se to stalo už několikrát...nevěděl jsem která bije... není se co divit, když jsme tam byl jako 15-ti letej a v tom snu i zemřel a šel nahoru...
Sny si řídíme každý z nás, takže se Ti zdálo jen to, co chceš = ve snu jsi bůh všemohoucí Ty sám, takže víceméně nuda. Otázkou je, jak funguje tenhle svět, kde jsi jen jedním z mnoha bohů neboli ono americké (e pluribus unum). Duchovní a mentální zákony a zákonitosti téhle reality, to je oč tu běží. ♥
něco jako toto: https://svetlonos.webnode.cz/news/setkani-s-bohem-muj-sen/
O Bohu se mi zdálo jen jednou, seděl na obláčku, vypadal jak dědeček z pohádky a opravoval si budík. Občas budík zazvonil, jak se v tom šťoural a já tehdy zaspala.
napadla mě myšlenka...
souvisí to s klinickou smrtí... co když po tom projitím tunelem atd. člověk skutečně zemře a žije už jen ve vzpomínkách a snech dalších lidí.. tedy skutečně nežije, i když vlastně žije... co myslíte? poznali bychom to?
to jen tak... když tak přemejšlím a nemám co dělat :1:jako že prožiješ kl. smrt a tím už zemřeš a dál pokračuješ po probuzení z kl. smrti jako myšlenka, hmotná myšlenka,ale už ne skutečně žijící člověk... jen jako zhmotnělá představa - přemýšlím už nad tím tři hodiny a nevím si rady - prostě bych to nepoznal... :D :D :D nebo poznal??? a jak??? náhody, deja-vu, sny co se stávají skutečností.. kdo ví..
Vzhledem k tomu, že celý tenhle svět je jen něčí představa, tak bychom to podle mne nepoznali. Vtip je v tom, že někteří si jsou té iluze vědomi, kdežto ti ostatní ne. Přestal bys žít, kdybys věděl, že svět není "opravdový", když máš tělo ze stejného materiálu tj.pro Tvé smysly a mysl opravdový je? Myslím, že nepřestal. Víš, co mi přijde zajímavé, že ve snu si nikdy tuhle otázku nikdo nepokládá, a přitom je to tenhle samej princip = představa našeho mozku alá matrjoška tj.sen, který sní ten, který sní atd.
Musím utíkat do práce, tak už jen poznámčička: ti, kteří si jsou vědomi iluze života se ze všech sil snaží žít tak, jako by to nevěděli, protože využívají ovládací větičky (blahoslavení budiž chudí duchem, neboť jejich je království nebeské). Největší sílu a moc mají nevědomí lidé tj.lidé, kteří si té iluze vědomi nejsou. V tomto případě je totiž vědomost jako závaží, a logicky člověk bez závaží běží rychleji a doběhne dál než člověk se závažím. Navečer bych se tu zas mohla objevit, tak klidně piš, Karlíku, co Ti síly stačí. Zatím pa♥
Nikdy jsem si nemyslela, že jsou introverti tak spořiví. Ale třeba jim křivdím, jsou jen uvážliví a ještě si to nestihli zaplatit, tak uvidíme.
Taky mne překvapilo jak moc lidí skončilo anebo tady bylo tak ukrutné množství vícenásobných profilů jednoho člověka, že se majiteli vyplatilo sáhnout k onomu opatření.
Jsem se dala na studium minerálů. Fotka v profilu je mistička s krystaly safíru, granátů, ametystu, fluoritu a je tam i troml (leštěný kámen) zkamenělého dřeva. Mám ji u postele pro klidné spaní.
Kdo miluje testíky, připravte si papírek a tužku a tady jeden je:
https://www.youtube.com/watch?v=19cLVgc9xK0
Docela zajímavej, má deset otázek. (mi vyšlo 270 bodů ♥).