Posilování

Správci: dragon.guardian (hlavní)
Posilujete v posilovně nebo doma? Pojďte pokecat o vašich workoutech:)
Nemůžete přispívat - nejste přihlášen!
Si děláš srandu, ale ptám se z jediného důvodu, sleduj:
http://eshop.3dfitness.cz/cz/total-gym-power-tower/
Total Gym co stojí přes 100 000! A je to prakticky to samé co předváděl Chuck Norris v Teleshoppingu a stálo to kolem 6000. Zajímavé že Chuckovi se lidi smáli a tohle očividně kupujou, protože před týdnem když jsem se díval tam byl skladem. Asi stačí jen nadhodit cenu a prohlásit že to dostalo ocenění vynález roku nebo co.
Zdravim... mam otazku mam kamarada a on se rozhodl zhubnout a za 5 mesicu zhubnul 20 kilo to sice asi jde ale co rikate na to, ze ji jenom tyhle 3 veci : vajicka, bily jogurt a kureci maso vse bez priloh a bez peciva neni to pro to telo nebezpecne ?? A on rika ze mu je dobre... co na to to rikate vy zkusenejsi ???? Dekuju :)
Já si myslím, že až tady ten cyklus poruší a začne jíst normálně, tak to zas nabere zpátky. A pokud nejí zeleninu ani ovoce, tak akorát tak dostane kurděje.
a koleduje si o přetížení ledvin, podle množství co s ní.. ono moc bílkovin taky není úplně dobré si myslím...
Já mu taky právě říkam, že to je strašně divný, že to je fakt moc málo,ale on tomu taky troche rozumí, prý to doporučují a on se prý nehýbe...tak že mu stačí málo, nevim no jsem zvědav :-) Já myslím, že to přehání ...já hubnu pomalinku . Je to asi lepší
určitě je to lepší pomalu z hlediska větší udržitelnosti jak píše blood.. je pravda že sacharidové vlny a tak teď docela jedou, ale nevěřím tomu, že když pak ačne člověk jíst jako předtím bez změny, tak to nenabere zpátky stejnou rychlostí...
No já sem na něj fakt zvědavej :D ....já dám příklad jak jím...aale já jím stejně všechno, já sem byl strašnej jedlík až moc....takže sem neměl problém sežrat 7 rohlíků k snídani :D no a já poslechl pár lidí...že zákonitě musíš jít pomalinku dolů už jen když si porci rozdělíš.... a k tomu mam DNU takže já musím kombinovat k snídani 2 rohlíky s mlékem před obědem jablko...k oobědu někdy si udělm rýži zeleninu,brambory a s kuřecím masem nebo maso samotné...někdy si namažu k večeři 2 chleby...ale prostě je to jiné ...než dřív kdy sem si kupoval v 9 večer pizzu :D
Jak se vám posiluje v létě? Klimatizovaná posilovna, nebo venku pěkně na pařáku ať se zbývající špek trochu opeče? :1:
Technický dotaz: Jóga - Jaký je Váš názor na ni? Dá se pomocí Jógy zesílit? Funguje to opravdu, nebo tím jen tahají z lidí peníze?
klasická jóga je úplně jiným pojetí cvičení, než známe tady, je to o tom, jak poslouchat tělo a naučit se ho ovládat spíš než zpevňování..
na zpevnění (z našeho hlediska) je lepší powerjóga, která fakt vím, že funguje, cvičila ji moje máma cca pět let... ale není to jen o zpevnění, ale i o vnitřních svalech, balanci atd.Jo, to jsem myslel, takže to funguje, máš to ověřené, jo? A co jóga s účelem zhubnutí? Viděl jsem nějaké videa, ale moc tomu uvolňování čakry nevěřím.
tak o tom nic nevím, bohužel...
jestli chce někdo zhubnout, tak ať nežere, v tom mu jóga nepomůže :1:Jóga překonavá nepravé ego, zlepšuje mysl a jak psala vločka učíš se ovládat tělo o nějaké hubnutí tam vůbec nejde k hubnutí mám jiné rady :) Jestli si velký jedlík, musíš pomalu začít jíst méně a po 2 hodinách a hýbat se ( běh ,sport)a zákonitě zhubneš :).... jestli chceš vědět co máš a co nemáš jíst tak ti to napíšu :) Jelikož mě zjistili nemoc DNA a že mam tuky v krvi...tak to budu mít velmi, velmi těžké... :9:
https://www.youtube.com/watch?v=Ci3na6ThUJc Narazil jsem na tohle, víš?
jestli můžu doporučit, mě baví toto: https://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64
není to jóga, jenom jógové pozice využité k maximálnímu posilování..
ještě je jeden program s Jillian, akorát to není na youtube zadarmo a musí se hledat na ulož.to
Havlíčka neznám, ale s hladovkou přibírat nejde. Jednoduše pokud vydáš nějakou energii a tu vydáváš, vždy, vyjma stavu kdy je tvá tělesná teplota po úmrtí srovnána s teplotou okolního prostředí, na váze ztrácíš. Druhá věc je, že tuk je při hladovce šetřen na horší časy a tělo používá ve větší míře jako zdroj energie jiné tkáně.